{0} reviews | Schrijf review

Cucina 48
Antwerpen - Over Cucina 48

Sint-Aldegondiskaai 48
2000 Antwerpen
03 344 66 63
0477 27 79 96
     

Italiaanse zaak met smaak

Zin in een heerlijk authentieke Italiaanse maaltijd, barstensvol smaak? Cucina 48, op de Sint-Aldegondiskaai in Antwerpen, is de place to be. Ons stijlvolle restaurant heeft een uitgebreide menukaart, met naast verse, zelfgemaakte pizza’s ook heel wat pasta’s, slaatjes, gerechten met zeevruchten, aperitiefhapjes, voorgerechten en desserts. Om nog te zwijgen van ons mooie assortiment wijnen en ‘afzakkertjes’. Kom gerust langs met uw familie, vrienden of zakenrelaties, of verras iemand met een lekker etentje in een gezellig kader.

 

Uitgebreide keuze

Bij Cucina 48 kiest u letterlijk uit tientallen uitgelezen rode en witte wijnen, en heel wat Italiaanse gerechten. Van de grote klassiekers, tot onze eigen originele creaties.

In de zomer geniet u van ons ruime, zonnige terras! Een Italiaans bord en een glaasje wijn in een trendy omgeving? Wat kan een mens nog meer wensen? Wedden dat u zich meteen in Italië waant?

 

Eilandje

In Cucina 48 bent u altijd welkom voor een hapje en een drankje. Wist u dat wij ook een Facebook-profiel hebben? Hebt u genoten van uw maaltijd? Positieve reacties slaan we zeker niet af! Reserveren is zeker mogelijk – een mailtje of telefoontje volstaat. Wij staan nu al klaar met een glimlach! Het levendige decor – het Antwerpse Eilandje – krijgt u er zomaar bij!

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

restaurant
restaurant
restaurant
restaurant
restaurant
restaurant
restaurant
restaurant
restaurant
restaurant
restaurant
restaurant

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 Bereken route